Kıvanç Tatlıtuğ'dan Örnek Davranış!

on 12/23/2011


Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF iyi niyet elçisi ilan edilince ilk sözü, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız" oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF iyi niyet elçisi ilan edilince ilk sözü, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız" oldu.


Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen basın açıklamasında çocuklar için elinden geleni yapacağını açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor, ne verirsek onu alacağız." dedi.

Ayakligazete.com'un haberine göre, Unicef tarafından Türkiye iyi niyet elçisi seçilen Kıvanç Tatlıtuğ, üzerine düşen vasifeyi yerine getireceğini ve gerekirse dünyanın öbür ucuna gidebileceğini şu sözlerle dile getiri: "Dünyanın neresi olursa gideceğim. İlk olarak Türkiye'de bulunan çocuklarımızın ihtiyaçları karşılanacak. Duyarlı olmak lazım; sadece para kazanmak, metal yorgunu olmaktan ziyade işin manevi tarafına dönmek lazım. Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız. Benim için çok önemli bir gün. UNICEF’in bana çocuk haklarının sözcülüğünü yapma fırsatı vermesinden dolayı gurur ve onur duyuyorum. Tüm çocuklar iyi bir yaşamı hak ediyor. Oyun oynamak, sağlıklı yaşamak, iyi bir eğitim almak, sıcak güvenli bir aile ortamında yaşamak, kendini özgürce ifade edebilmek onların hakkı." (Ayakligazete.com)










0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger templates