Ya Beren Ya Özgü!

on 12/26/2011

Özcan Deniz yeni filmi Evim Sensin’de Beren Saat ya da Özgü Namal’la çalışmak istiyor!

Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe adım atan Özcan Deniz yeni filmi Evim Sensin’de Beren Saat ya da Özgü Namal’la çalışmak istiyor! İlk görüşte başlayan bir aşk öyküsünü anlatan senaryoyu iki güzel oyuncuya da gönderen Deniz, cevap bekliyor

HEM YÖNETMEN HEM YAPIMCI

ÖZCAN Deniz, Türkiye’nin en güzel oyuncularından Beren Saat ile Özgü Namal’ ın peşine düştü! Geçen yıl baş rolünü Deniz Çakır’ la paylaştığı Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe de el atan Deniz, yeni projesi Evim Sensin’i ha yata geçirmek için kolları sıvadı. Şükrü Avşar’la ortak yapımcısı olacağı filmin senaryosunu tamamlayan Özcan Deniz, başrolü paylaşacağı kadın oyuncu olarak Saat ya da Namal’ı istiyor.

NE İSTERLERSE YAPMAYA HAZIR

İLK görüşte başlayan bir aşkın hüzünlü öyküsünü anlatacağı filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Özcan Deniz, senaryosunu Beren Saat ve Özgü Namal’a gönderdi. İki güzel oyuncu da senaryoyu okumaya başlarken Deniz, çekimlerin geniş bir zamana yayılacağı ve çalışma saatlerinin onların istedikleri şekilde düzenleneceği konusunda Saat ve Namal’a açık çek verdi. (Ayakligazete.com)

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger templates