on 12/31/2011


Ve işte bu sene de bitiyor..Beren Saat ile ilgili size en güvenilir kaynaklardan bilgiler verdik,vermeye de devam edeceğiz.6 ay önce bu bloğu açtık ve geliştirdik.
Umarım sayfamızdan memnunsunuzdur..:)
Hepinize bu yeni yılın mutluluk,başarı ver huzur getirmesini diliyorum..
hepinizi  seviyorum:) 



'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin güzel oyuncusu Beren Saat müdavimi olduğu Akmerkez'de dolaşırken görüldü.

Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin güzel oyuncusu Beren Saat'ten ilginç sözler.

Akmerkez'de objektiflere takılan güzel oyuncu Beren Saat, gazetecilere sitem etti: "Siz fotoğraflarımı çekerken herkes bana bakıyor. Çok utanıyorum, ne olur beni çekmeyin."


Radikal okurları yılın erkek ve kadın oyuncusu, filmi, dizisi, şarkısı, müzik grubu, konseri, sergisi, kitabı, oyunu ve magazin olayını seçti. İşte aralık ayı boyunca devam eden oylama sonucunda kullanılan on binlerce oyla belirlenen yılın en iyileri.

YILIN KADIN OYUNCUSU: BEREN SAAT


1- Beren Saat (Fatmagül’ün Suçu Ne?)
2- Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zaman ki)
3- Hazal Kaya (Adını Feriha Koydum)



Yıldızı hızla parlıyor
Hiç kuşku yok ki, son yılların ‘yıldızı en fazla parlayan’ kadın oyuncusu o. ‘Türkiye’nin Yıldızları’ ile bütün dikkatleri üzerine toplayan Beren Saat için hayat tamamen değişmiş gibi görünüyor. İlk olarak, ‘Aşkımızda Ölüm Var’ isimli dizide rol alan Saat, ardından 2005 yılında ‘Aşka Sürgün’ dizisinde görüldü. Daha sonra bir dönem dizisi olan ‘Hatırla Sevgili’deki performansıyla adından söz ettirmeye başlayan genç oyuncu asıl patlamayı ise 2008 yılında yayımlanmaya başlayan ‘Aşk-ı Memnu’ ile yaptı. Saat, aynı performansı şimdi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’de de gösteriyor. ‘Güz Sancısı’ ve ‘Gecenin Kanatları’ filmlerinde başrol oynayan Beren Saat’i, toplumsal sorunlara karşı gösterilerde de görmek mümkün. 

Radikal


on 12/30/2011

video için ;

Önceki gün Mahsun Kırmızıgül’le Beren Saat arasında iki yıldır süren davanın duruşması vardı.

Hatırlayın, Mahsun’un yapımcılığını üstlendiği “Gecenin Kanatları” filminde Beren Saat, göğsünün gözüktüğü sahnenin medyaya servis edilmesini protesto etmiş ve filmin galasına katılmamıştı.
Bunun üzerine Mahsun’un Beren hakkında açtığı dava iki yıldır sürüyor.
Mahsun “Beren galaya gelmeyerek beni maddi zarara uğrattı” diyor.
Ben de tam aksini iddia ediyorum; Beren galaya gitmeyerek o filmin günlerce konuşulmasına katkıda bulundu...
Ama derdim bu değil...
Benim takıldığım nokta bu davanın bu kadar uzatılması.
Olayın üzerinden iki yıl geçmiş...
“Gecenin Kanatları”nın üzerine Mahsun gişe rekorları kıran “Güneşi Gördüm” ve “New York’ta Beş Minare”yi çekmiş.
İyi bir yönetmen olarak anılmaya başlamış.
“Hayat Devam Ediyor” dizisiyle sinemadaki başarısını televizyona taşımış...
Yani köprünün altından çok sular akmış ama Mahsun hâlâ Beren’in “Gecenin Kanatları”nın galasına katılmamasına takılmış.
İnatla davanın peşini kovalıyor.
İki yıl önceki Mahsun olsa hadi hak verelim...
Ama ben bugünkü Mahsun’un yerinde olsam, bu davadan hemen çekilirim...
Bu davanın sürmesi, Mahsun’u küçük hesaplar peşinde koşan adam olarak gösteriyor...
Sinema adına bu davadan çekilse Mahsun büyüyeceğinin farkında değil mi?
O davayı kazansan ne olacak Mahsun?
Beren’den kazanacağın tazminatla zengin mi olursun, “Haklı çıktım” diyerek egon mu okşanır?
Ben söyleyeyim;
İkisi de olmaz, bu dava sadece itibar kaybettirir!

Hürriyet
Yılın kadın oyuncusu:Ayça Bingöl, Beren Saat, Hazal Kaya, Deniz Çakır ve şimdilerde eklenen Belçim Bilgin. Bence hepsi dizilerinin olmazsa olmazları. Birini çıkarsan o hikâye tepetaklak olur. Hepsini ayakta alkışlıyorum.


Ayla SERDAROĞLU
Acunn.com



Milliyet'in "Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ iki yıl sonra birlikte oynuyor" haberine Ay Yapım'dan açıklama geldi.

İşte Ay Yapım'ın açıklaması:

"Ay Yapım olarak yapımcılığını üstlendiğimiz Yaseminler Tüter mi Hala? filmi cast çalışmaları henüz netlik kazanmamış olup haberde adı geçen oyuncular ile herhangi bir anlaşma sağlanmamıştır. Beren Saat'in başrolde oynayacağı film için cast çalışmaları devam etmektedir."

Gecce


Yılmaz Erdoğan’ın “Şairler” filminde rol almaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, yaza doğru ise 2 senedir üzerinde çalışılan “Yaseminler Tüter mi Hâlâ?” projesinde oynayacak. Çekimleri nisan ayında başlayıp, 9 ay boyunca sürecek filmde Tatlıtuğ’a “Aşk-ı Memnu” dizisindeki başrol arkadaşı Beren Saat de eşlik edecek.

Tatlıtuğ ve Saat, 2 yıl aradan sonra yeniden kamera karşısına geçecek. Alev Alatlı’nın 1985 yılında yazdığı ve 1950’li yılları anlatan aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Saat ile Tatlıtuğ’un yanı sıra Mehmet Akif Alakurt, Selçuk Yöntem ve Halil Ergün rol alacak. Beren Saat, adı  Eleni olan daha sonra ise din değiştirerek Naciye adını alan Kıbrıslı bir kadını, Alakurt, Saat’in ilk kocası Arif ’i, Tatlıtuğ ise Beren Saat’in ikinci eşi Hisar göçmeni bir Anadolu Rum’unu canlandıracak.

Cansu Dere kabul etmedi
Filmde Kıvanç Tatlıtuğ, Naciye’nin hayatına sonradan girecek ve asıl hikâye seyirciyi bu bölümden sonra etkileyecek. Film için daha önce Cansu Dere’ye de teklif götürüldüğü ancak Dere’nin kendisine fazla rol verilmediği için projeyi kabul etmediği öğrenildi. Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin yapımcılığını da Ay Yapım üstlenecek.

milliyet
on 12/27/2011

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin yıldızı Beren Saat’in geçen aylarda beraber objektiflere takıldığı Fransız sevgilisinin adınınCesar olduğu öğrenildi.


Saat geçen yaz yakın arkadaşı Belçim Bilgin ile gittiği Paris tatili sırasında Cesar ile tanışmış, ardından da Fransız genç Saat’in yanına İstanbul’a gelmişti. Bir süre Saat’in ağırladığı sevgilisi, tekrar Paris’e geri dönmüştü.
Kurban Bayramı’nda dizi çekimlerinin tatile girmesini fırsat bilen Saat, soluğu sevgilisinin yanında almış, Paris dönüşü de Atatürk Havalimanı’nda objektiflere takılmıştı. Saat’in çekim takvimi uyarsa yılbaşını da sevgilisinin yanında geçirmeyi planladığı belirtildi. 27 yaşındaki Saat’in mesleğini gizlediği, hakkında çok az bilgi paylaştığı sevgilisinin kendisinden 1 yaş küçük olduğu da ifade edildi.

Milliyet

Medya Takip Merkezi'nin aynı raporuna göre, Kıvanç Tatlıtuğ, yılın en çok konuşulan dizi oyuncuları arasında birinci sırada yer aldı. "Aşk-ı Memnu" dizisinde yakaladığı başarıyı "Kuzey Güney" dizisine taşıyan Tatlıtuğ, gazete ve dergilerde yıl boyunca 3 bini aşkın haber ve yazıya konu edildi.

Geçen yılki liderliğini Kıvanç Tatlıtuğ'a kaptıran Beren Saat, bu yıl bir basamak gerileyerek ikinci sırada kaldı. Aşk-ı Memnu'daki Bihter rolünün ardından, kasabalı bir kızı canlandırdığı "Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi" ile ekranlara gelen güzel oyuncu, medyanın en çok ilgi gösterdiği kadın oyuncuydu. Beren Saat, yıl genelinde 2 bin 593 adet haber ve yazı ile medyada yansıma buldu.

Beklenen reytinglere ulaşamayınca gösterimine son verilen "Sensiz Olmaz" adlı dizide başrolü oynayan Nurgül Yeşilçay ise listenin 3. sırasına yerleşti. Bir fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz da, medyada en çok yer alan dizi oyuncuları arasındaki yerini aldı.

YILIN EN POPÜLER DİZİ OYUNCULARI

1.Kıvanç Tatlıtuğ: 3.138
 

2.Beren Saat (Fatmagül'ün Suçu Ne?): 2.593
 

3.Nurgül Yeşilçay (Sensiz Olmaz): 2.402


marketingturkiye.com
on 12/26/2011

Özcan Deniz yeni filmi Evim Sensin’de Beren Saat ya da Özgü Namal’la çalışmak istiyor!

Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe adım atan Özcan Deniz yeni filmi Evim Sensin’de Beren Saat ya da Özgü Namal’la çalışmak istiyor! İlk görüşte başlayan bir aşk öyküsünü anlatan senaryoyu iki güzel oyuncuya da gönderen Deniz, cevap bekliyor

HEM YÖNETMEN HEM YAPIMCI

ÖZCAN Deniz, Türkiye’nin en güzel oyuncularından Beren Saat ile Özgü Namal’ ın peşine düştü! Geçen yıl baş rolünü Deniz Çakır’ la paylaştığı Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe de el atan Deniz, yeni projesi Evim Sensin’i ha yata geçirmek için kolları sıvadı. Şükrü Avşar’la ortak yapımcısı olacağı filmin senaryosunu tamamlayan Özcan Deniz, başrolü paylaşacağı kadın oyuncu olarak Saat ya da Namal’ı istiyor.

NE İSTERLERSE YAPMAYA HAZIR

İLK görüşte başlayan bir aşkın hüzünlü öyküsünü anlatacağı filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Özcan Deniz, senaryosunu Beren Saat ve Özgü Namal’a gönderdi. İki güzel oyuncu da senaryoyu okumaya başlarken Deniz, çekimlerin geniş bir zamana yayılacağı ve çalışma saatlerinin onların istedikleri şekilde düzenleneceği konusunda Saat ve Namal’a açık çek verdi. (Ayakligazete.com)
on 12/25/2011

Bu işin en önemli tarafı yetenek. Yeteneksiz bir insanı en iyi okullara, en iyi eğitmenlere verin çok zordur o yeteneğin kazanılması.  Nasıl ben bir ses sanatçısı gibi şarkı söyleyemezsem, bir ressam gibi resim yapamazsam, her sanat kolunun ayrı bir yeteneği var. Ben Kıvanç Tatlıtuğ'u takip ediyorum ve çok takdir ediyorum. Çünkü ilk oynadığı diziye bakıyorsunuz, bugünkü geldiği noktaya bakıyorsunuz, ne kadar çaba harcadığını görüyorsunuz. Seslendirmesini kendi yapıyor. Beren Saat de öyle. Şimdi, her mankeni ya da başka yerden oyunculuğa geçeni, aynı kategoriye koymak da yanlış diye bakıyorum. Ama bunun yanında, mankenlikten gelip hala ortada salınan yeteneksizler de var.

Bugün
on 12/23/2011


Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF iyi niyet elçisi ilan edilince ilk sözü, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız" oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF iyi niyet elçisi ilan edilince ilk sözü, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız" oldu.


Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen basın açıklamasında çocuklar için elinden geleni yapacağını açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor, ne verirsek onu alacağız." dedi.

Ayakligazete.com'un haberine göre, Unicef tarafından Türkiye iyi niyet elçisi seçilen Kıvanç Tatlıtuğ, üzerine düşen vasifeyi yerine getireceğini ve gerekirse dünyanın öbür ucuna gidebileceğini şu sözlerle dile getiri: "Dünyanın neresi olursa gideceğim. İlk olarak Türkiye'de bulunan çocuklarımızın ihtiyaçları karşılanacak. Duyarlı olmak lazım; sadece para kazanmak, metal yorgunu olmaktan ziyade işin manevi tarafına dönmek lazım. Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız. Benim için çok önemli bir gün. UNICEF’in bana çocuk haklarının sözcülüğünü yapma fırsatı vermesinden dolayı gurur ve onur duyuyorum. Tüm çocuklar iyi bir yaşamı hak ediyor. Oyun oynamak, sağlıklı yaşamak, iyi bir eğitim almak, sıcak güvenli bir aile ortamında yaşamak, kendini özgürce ifade edebilmek onların hakkı." (Ayakligazete.com)











Beren Saat'in rol aldığı reklamlarda bundan böyle Pamela Anderson oynayacak...


Beren Saat reklamlarında oynadığı bir firma yeni reklam yüzü olarak Pamela Anderson'u seçti.. 

Kampanya için çekilen reklamın ilk duyurusunu Twitter'dan yapan Pamela Anderson, Şubat ayında İstanbul'a geleceğini belirtti. Twitter ve Facebook'tan paylaştığı duyuruya Türklerin espri anlayışının çok hoşuna gittiğini ekleyen Anderson, hayvan hakları konusunda da Türklerin duruşunu beğendiğini ve bu konuda Türkiye'den destek görmenin kendini mutlu ettiğini söyledi.
on 12/22/2011




Fatmagül ve yengesi akşam turlarında! İyi bir ikili olan Saat ve Dermancıoğlu da objektiflerimize takılan isimlerdendi.
Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin başrol oyuncularından Beren Saat, dizide yengesini canlandıran oyuncu Esra Dermancıoğlu ile Kanyon'da objektiflerimize takıldı. 

Sinemaya geldiklerini söyleyen güzel oyuncu Saat, ilk önce 3A Gümüş’ten kolye aldı.

İkili daha sonra yemek yedi ve sinemaya girdi.

on 12/21/2011
hay Allah'ım ya! bir insan bu kadar mı tatlı olur,köpek az şanslı değil hani;)
bu foto alıntıdır.yazdan kalma(:





on 12/17/2011



Cengiz Abazoğlu Röportajından;


Başka beğendiğiniz kadın oyuncular kimler? 

Beren Saat de hem fiziği hem oyun gücüyle mükemmel. O kadar hoş ki. Yıllardır yabancılar yapar, bizler de bakarız gibi bir fikre saplanmışız. Ama artık bizim coğrafyamıza dikkatler çekilmiş durumda. Kanal D’deki ‘Bana Herşey Yakışır’ adlı programım 25 ülkeye format olarak satıldı. Bizim yarattığımız bir program, ben de yorumlarımla programın yüzü oldum. Dizilerimiz yabancı ülkelere satılıyor. Dubai’deydim, otele gelip televizyonu açtım, baktım bir kanalda bir Türk dizisi, başka kanalda bir başka Türk dizisi. Arada benim programın tanıtımları dönüyor. Artık kendimizle gurur duymanın zamanı geldi.

Nur Fettahoğlu, Beren Saat gibi sade kadınları beğeniyorsunuz. Oysa yaptığınız giysiler gösterişli, ihtişamlı. Çelişkili değil mi? 

Koleksiyonlarımı oluştururken bir kadının ayakta olduğu 12 saat gözümün önünden geçiyor. Ama basının dikkatini, yıldız gibi olduğunu düşündüğüm bir hanımın giysisi çekiyor. Benim ipek, sıfır yaka bir buluzumla krep basic bir pantolonuma yer vermiyorlar. Dolayısıyla ben davette yıldızlaşan kadınların tasarımlarına imza atan bir modacı olarak belleklerde kalıyorum.


posta

Blogger templates