Beren Saat Türkiye'nin En Karatlı Pırlantası!

on 2/12/2012

Onun yanaklarını gamzeler Genç bir kız, zihin için dünya çapında milyonlarca hayranı getirdi. Eleştirmenler tarafından oybirliği ile yönetmen bulmak bir gerçek, ve arkadaşları onu bizim zamanın en iyi kadın oyuncu denir iddia. Rraznoobraziyu rolleriyle herhangi bir üst oyuncu imreniyorum. Beren savunmasız bir ülke kızdan kendine güvenen tutkulu kadına hemen her kadın karakter yerine getirebilir.

Beren Saat, Türk aktris Ankara'da 26 Şubat 1984 tarihinde doğdu. Henüz öğrenci iken o acemi aktörler arasındaki rekabetin bir tür katıldı. Bunlardan biri zafer, Beren bir Türk televizyon dizisi ilk rolü getirdi. Kariyer sevilen yanı sıra aktris şan sahiptir ve İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Not esir kalpler: Beren oyunları tenis, dans sever ve boş zamanlarında sinemaya gider. Spor Akademisi mezunu olan atletler, bu nedenle her zaman her zaman şekil kendini tutar çünkü disiplinli söylenir - Ebeveynler güzel. Üniversitede o Yönetim Bilimleri Fakültesi'nde okudu, ama sonra ben yaşam onu ​​çağıran fark - ünlü bir aktris olmak. Onun ilk rolü Beren Saat serisi 2004 yılında oynamıştır «Askimizda olum var». Sonra popüler Türk dizileri "Yasak Aşk" rolü geldi. Oyunculuk Beren ulusal ödülü "Altın Lale" ödülünü ve 2010 için - "En İyi Kadın Oyuncu" in "Altın Kelebek" ile ödüllendirilmiştir.
Bu doğu güzellik ve çekicilik de Beren Saat vermek zordur. Bu, tüm dünyanın karıştırmaya potansiyeline sahiptir. Parlak pürüzsüz zeytin deri ile esmer ve herkesin kalbinde eritebilir gözünde Türkiye'nin en büyük üç altın seksi kız girdi Muhtemelen çünkü. Genç yaşına rağmen, büyüleyici aktris ünlü aktör Bülent İnal ile evli. 2 yıldır yönetmen Levent Semerdzhiev ile bir araya geldi ve Fatmagül çekimleri sırasında onunla dağıldıktan sonra. Engin Akyürek - Bu onların boşanma sebebi yeni bir hobi Beren haline geldiği söyleniyordu, o dizi bir ortağı oldu. Hayatımda Onların ilişkisi de film olarak gelişmiştir. Beren farkında olmadan Fatmagül Kerim savunmasız, utangaç bir şekilde Engin aşık. Tüm seyircilerin ağır Fatmagül kadınların payı serisi ile sempati ve sahne arkasında, onun aktörleri tüm hislerini bir zamanda başka ilişkiler geliştirebiliriz. Ama seyirci olarak TV dizileri arasında gösterilen bu tür söylentiler, haberler ile göz kamaştırdı sarı basın "Forbidden Love" inanmamak için her türlü nedene sahip olduğunu güzel bir ortak ile yeni bir aşka - mavi gözleri Kyvanchom Tatlytugu ile güzel, uzun boylu sarışın. Dizide de seyircinin Oyunculuk kariyeri dışında başka bir şey paylaşmak konusunda kuşku gölgesi olarak kalmaması, öylesine inandırıcı oynadı. Bu, onların güzel ve tutkuyla sadece kendi ilişkinin âyetlerini önce tango dans gelecek bölüm, görülebilir. Geri çağırma, "Yasak Aşk" - Bu resim gençlerin yasak aşk hikayesini anlatır - Bihter Behlyulya ve geçtiğimiz yıl Türk sinemacıların en iyi iş oldu. Bu drama rolüyle oynadığı aktörler olarak kabul edildi "Yılın En İyi Erkek Oyuncu".

Bu arada, Beren Saat ve "Kanal 31" ile ilgili gizli aşklarını nakolyayutsya etrafında tutkular onu katılımın iyi TV dizisi görüntülemek devam eder, "Yasak Aşk" ve Fatmagül.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger templates