Kenan’la Beren Evlenir Mi?

on 2/28/2012



Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun 15 gün önce W Otel’de düzenlenen partide yakınlaştıkları ve sürpriz bir ilişkiye adım attıkları iddia edilmişti. Kenan Doğulu’nun menajeri Fikret Özonur konuya açıklık getirerek, “Çıkan haberler doğru. Kenan ve Beren yeni bir ilişkiye başladı birlikteler. Her şey çok yeni ve çok yolunda” dedi. Bu arada Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Hanım’ın “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin koyu bir fanatiği olduğu ortaya çıktı. Serpil Hanım oğlu Kenan’a ‘Beren’i oyuncu olarak çok beğeniyorum. Ancak dizide çok eziliyor, çok ağlıyor onun için üzülüyorum’ demiş. Kenan’da Beren’i alıp eve götürüp annesiyle tanıştırmış.
Ortak projeler 
Kenan’la Beren evlenir mi? Bu sorunun yanıtını onların çevresinde aradım. İlginç şeyler çıktı ortaya. ‘Kenan müzmin bekar. Beren de çok güzel kız. Ortak projeler yapabilirler ama evlilik olmaz” sonucu çıktı. Meğer Kenan’ın Yılmaz Erdoğan’la ortak film ve dizi projeleri varmış. Erdoğan’ın sahibi olduğu BKM’ye çektiği filmlerle tanınan yönetmen Ömer Faruk Sorak; Hollywood’da “+90 Film Production LLC” adlı film şirketi kurmuş. Amerika’daki açılışa Yılmaz Erdoğan ve Kenan Doğulu’da katılmış. Üçlünün ortak projeler yapacakları, bu projelerden birinde Beren Saat’in de başrol oynayacağı konuşuluyor.
Rolünü tehlİkeye sokmuŞ
Bir de işin başka bir yönü var. 12-13 bölüm sonra Beren’in ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi bitiyor. Beren dizi bitince Ay Yapım’ın ‘Yaseminler Tüter mi Hala? adlı filminde başrol oynayacaktı. Ancak Kenan Doğulu ve BKM ile yakınlaşması, ‘Bebek’ yapacağı’na dair medyada haberler çıkması o filmdeki rolünü de tehlikeye sokmuş!. Yönetmen Çağan Irmak’ın daha önce ‘Çemberimde Gül Oya’ dizisinde keşfedip oynattığı Tuba Büyüküstün’ün adı şimdi ‘Yaseminler Tüter mi Hala’ filmi için geçiyor. 

gunes.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger templates