Beren'in yüzü, Kıvanç'ın vücudu

on 5/24/2012

   Estetik cerrahi yaptırmak isteyenlerin yeni ikonları.
    Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ estetik cerrahi yaptırmak isteyenlerin yeni ikonları. Ortadoğu'dan gelen talepleri estetik cerrahi uzmanı İbrahim Oskui'den dinledik.

Estetik cerrahide yıllardır ideal tipin ölçütü olanlar ünlüler. Türkiye’nin çevre ülkelere açılmasıyla Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ da Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler için yeni idoller. Estetik ameliyat yaptırmak isteyenler de Beren Saat’in elmacık kemiklerini ya da Kıvanç Tatlıtuğ’un vücudunu kendilerinde görmek istiyor. Bunları söyleyen, estetik cerrahi uzmanı İbrahim Oskui. Ona göre estetik cerrahinin de bir modası var ve yıldan yıla her şey değişebilir.
 Revaçta olan istekler nedir?-

 Seda Sayan dudağı, Beren’in yanakları. Kıvanç Tatlıtuğ; o tabii biraz farklı, atletik yapısı ilgi çekiyor. Lipo-plasti dediğimiz vücut şekillendirme de yapıyoruz. Göğüs kısmını kaldırıp beli inceltebiliriz.
Beren de Kıvanç da kusursuz değil

- Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimler sizce kusursuz hatlara sahipler mi?
- Talep kusursuz oluşları sebebiyle değil, bu insanların popüler olması sebebiyle. Yoksa sokaktaki bir vatandaşın çok daha şekilli ve anatomik olması muhtemeldir. Yıllarca bizden Shakira’nın poposunu istediler. Bizim sokaklarda Shakira’dan büyük popolu binlerce insan var ama onları isteyen hiç yok.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger templates